søndag den 1. november 2009

Jeg ligger nr. 1

Lørdagens fugletur var præget af tømmermænd efter at have fejret J-dag med at spille Meyer om omgange sammen med bl.a. RDN, SRW og KO i Universitetskollegiets Bar, Eforen, fredag aften.
Så efter at have hentet SRW og RDN gik turen først til McDonalds i Egå og dernæst til Følle Bund for at se KO´s Amerikanske Krikand. Det lykkedes da også at finde fuglen relativt hurtigt i den lille naturgenoprettede perle syd for Rønde. Fuglen var ny amtsart for undertegnede, mens alle min konkurrenter på Århuslisten havde set enten fuglen ved Årslev Engsø eller forårets fugl i Følle Bund.

Derfor var det et stort selvmål af KO at genfinde fuglen, selv om han i realiteten egentlig ikke er en virkelig trussel! Jeg formåede da også efter SSL´s eget udsagn at spolere hans dag, da jeg pr telefon oplyste ham om, at jeg nu lå 1 på Århuslisten - og det er jo altid dejligt at have en betydning for andre menneskers velbefindende!

Amerikansk Krikand han, Følle Bund, Rønde, 31/10-09. Foto: RSN.

Efter Følle Bund tog vi et pitstop ved vestenden af Egå Engsø bl.a. for at tjekke store måger, men kunne ikke finde noget sjovt i den ellers fuglespækkede engsø.

Den nye dille blandt fuglekiggere i Århus - håndholdning af skoper - demonstreret af SRW og RDN. Fordelene er klare: Du sparer tid ved ikke at skulle slå stativet op, du får store muskler, du ser sej ud og du styrker ryggen. Den eneste ulempe er, at du ikke finder noget mindre end en Pibeand, men småfugle hører sig jo heller ikke rigtig den kommende årstid til.

RSN, 1/11-09.

4 kommentarer:

SSL sagde ...

God stil med linket til reglerne for Meyer! :-)

Tillykke med førstepladsen! Det er en svær konkurrence når ens modstander kun sover, skider, æder og ser på fugle… ;-)

SSL

Kent Olsen sagde ...

Tillykke med føretrøjen

Havde jeg blot tænkt lokalpatriotisk lidt tidligere… det er en hård pris jeg betaler

Aktuelt er jeg bestemt ikke en trussel, men det er fordi I bevidst undgår at finde hits jeg kan krydse

Siden efteråret 2007 har jeg gavmild som jeg er givet følgende til trekløveret: Amerikansk Krikand (RSN), Halsbåndstroldand (SSL), Stor Skrigeørn (RDN), Sort Glente (RSN), Sabinemåge (RSN SSL), Slørugle (RSN SSL), Buskrørsanger (RSN SSL RDN)…

Tilsammen har I givet mig præcis nul arter, så tåbeligt, må snart holder jeg op med at ringe ;-)

RSN sagde ...

Vi takker da også ærbødigst.

Jeg husker nu at have fundet en Pirol til dig ved Gjerrild, Kent Olsen, så helt rigtigt er det ikke.

Desuden kan vi jo ikke gøre for, at du ikke er i Århus Bugt, når der er gode havfugle, som vi så kan pege ud for dig!

RDN sagde ...

Jeg husker også flere rastende havfugle i Århus Bugten, som den gode Kent mangler på sin liste.

Stop TUDERIET!!!!