onsdag den 14. maj 2008

Ny strategi ?

Med møje og besvær fik Århus United kæmpet sig op på en fjerdeplads i Landskampen i weekenden. Glæden var dog kortvarig, idet Team SJ med gode observationer af sjældne og fænologiske tidlige fugle igen overhalede os og nu indtager en flot andenplads i Landskampen. I lyset af denne beundringsværdige indsats har Århus United nu skiftet taktik og sætter hver dag forskellige holdmedlemmer til at patruljere E45 udenfor Århus, idet vi har erfaret at sjældne fugle bedst opdages kørende i bil.

Fra venstre mod højre ses arter, som ofte ses fra veje: Aftenfalk, Nøddekrige og Hærfugl.

Århusbirderne, 14/5-08.

3 kommentarer:

Kent Olsen sagde ...

Kære RSN,

Det er virkelig bemærkelsesværdigt, at du har formået at fotodokumentere dine fund af så fåtalligt forekomne fugle, så vi andre har mulighed for at kigge med over skulderen ud af din forrude.

Manglende dokumentation af enhver form er bestemt mere reglen end undtagelsen på enkelte hold i Landskampen08, hvilket blot kan undre i disse digitale tider. På et tidspunkt kommer troværdigheden til at hænge i en tynd tråd. I min verden er den tråd i flere tilfælde knækket og den opfattelse står jeg måske ikke alene med.

Men, fortsat god kamp

Kent Olsen
http://birdsdk.blogspot.com/

Unknown sagde ...

Især hærfuglen bliver lavet som fly-by art på E45, den er jo så nem at kende, ikke sandt?
Men E20 er også et godt bud...

MHA

RSN sagde ...

Angående fejlobs af bilobsede fugle, skal man tage sig i agt for Aftenfalke set gennem helt eller delvis tonede forruder, idet Eleonorafalk her er en oplagt forvekslingsmulighed!
RSN