mandag den 7. januar 2008

Chefer på hemmeligt besøg

Under SSL´s og undertegnedes havnetur i weekenden stødte vi på et såkaldt "suttetræ", hvor børnehavebørn og deslige hænger deres aflagte sutter. Da Århus Bugt nord for havnen ikke bød på den forventede Islom og ellers kun få fugle, besluttede vi at kaste et nøjere kig på træet.

Suttetræet ved Fiskerihavnen

Mange af sutterne var vedhæftet et lille brev eller en seddel med beskeder à la "Jeg har fået en rød cykel i bytte for min gamle sut. Sofie 4 år". Til vores store overraskelse fandt vi to sedler, der vakte vores mistanke. Disse ses på nedenstående billeder.

Århusbirdenes mistanke om, at deres københavnske birderkolleger "Cheferne i felten" havde været på uanmeldt besøg blev yderligere bestyrket, da vi fandt følgende indgravering i suttetræet: "Kuhlsroy was here".
Næste gang CIF kommer på besøg, håber vi inderligt, at de vil varsko os, så vi kan vise dem de mange fremragende fugle, som Århus byder på.

RSN, 7/1-08.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Kylle, Pylle og Rylle,
Flot blog I har stablet på benene. Det bliver spændende at se, hvad I laver i ØJ til foråret. Vi er nemlig lidt trætte af at se fotos af havmåger og molesten.

http://www.christianewegner.de/englisch/site-eng/produkte/drillingswagen/triolift-01.htm
Når I kommer ud af ØJ, for jeg kommer der nemlig aldrig, kan jeg køre jer rundt i denne vogn, så I ikke bliver trætte i benene. Er det samme model HLL bruger, når kan tager jer på tur rundt om Egå Engsø?

RSN sagde ...

Hej Andreas

Tilbuddet er taget til efterretning, vi glæder os til næste gang vi mødes i Skagen. Den slår Bentzons minitraktor med længder. Linket gik i smadder så se her.

RSN